OV-Campus, door STUDIO FRITS

STUDIO FRITS werd door het samenwerkingsverband DOVA-CROW uitgenodigd om de nieuwe OV-Campus te ontwerpen.

Reacties uitgeschakeld voor OV-Campus, door STUDIO FRITS

Samenvoeging basisschool en kinderdagverblijf

Kindcentrum Christoffel Het bestaande kinderdagverblijf werd gesloopt en als een nieuwe vleugel toegevoegd aan het bestaande schoolcomplex.

Reacties uitgeschakeld voor Samenvoeging basisschool en kinderdagverblijf

Schunck verbouwt patio en leslokalen tot museale ruimte

De patio tussen het Glaspaleis en de naastgelegen bibliotheek en muziekschool wordt overkapt met een glazen constructie en drie aan de patio grenzende leslokalen krijgen een nieuwe bestemming als ‘kijkdepot’.…

Reacties uitgeschakeld voor Schunck verbouwt patio en leslokalen tot museale ruimte